Hou je keuken overzichtelijk met de handige leren magneet lus!

Leren magneet lus

Een keuken hou je het liefste altijd brandschoon. Ook wil je natuurlijk niet dat je keuken rommelig wordt. Vind je het lastig om je spullen een goed plekje te geven? Weet je niet waar jij je items zoals je theedoek moet ophangen? Dan is de leren magneet lus wat voor jou! Deze bevestig je gemakkelijk aan de wand en vervolgens kun je hier van verschillende items aan ophangen.  Erg handig als je graag alles in je keuken een plekje geeft.  

Een geordende keuken door middel van een leren magneet lus

Je kunt verschillende items aan de leren magneet lus hangen. Denk bijvoorbeeld aan hand- of theedoeken, maar ook foto’s of andere decoratie kun je aan de lus bevestigen. Door het handige magneetsysteem zullen de spullen zonder problemen blijven hangen en kun je deze gemakkelijk eraf halen wanneer je ze nodig hebt. De magneet is erg sterk en kan daardoor flink wat gewicht dragen. 

De leren magneet lus is gemakkelijk te bevestigen. Je hebt hierbij twee opties om de magneet lus op te hangen. Allereerst kun je de leren magneet lus aan de muur monteren. Gebruik hiervoor de bijgeleverde schroef en plug. Een enkele schroef is genoeg om de lus stevig aan de muur te bevestigen. Boor je liever niet in de muur? Geen zorgen, want een tweede optie is om de leren magneet lus aan een stang te bevestigen. Hang de lus bijvoorbeeld om de ovendeur!

Een leren magneet lus voor in iedere keuken

Naast het praktische aspect van een leren magneet lus is ook de diversiteit qua kleuren een groot voordeel. De lussen komen namelijk in 26 verschillende kleuren en passen zo in ieder mogelijk interieur. Je kunt kiezen uit klassiek bruin of zwart, maar ook voor opvallende kleuren zoals zeegroen of okergeel. Bovendien kun je kiezen uit vijf verschillende afwerkingen, waaronder messing, koper of nikkel. Dit maakt een leren magneet lus veel specialer dan een standaard hangrek. Je bepaalt helemaal zelf hoe het design eruit komt te zien! Tot in de kleinste details heb jij zeggenschap over de stijl van de leren magneet lus. 

Mocht je door de vele opties het bos niet meer kunnen zien, dan kun je samples aanvragen. Kies een aantal kleuren uit die je ziet zitten en deze zullen vervolgens binnen een paar dagen worden thuis gestuurd. Je kunt dan in alle rust testen welke leren magneet lus het beste in je keuken past.